KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Kürtül Ortaokulu

Mrt

1-7 Mart arasında yapılması öngörülen Deprem ve Tahliye Tatbikatı okulumuz personelleri ve öğrencilerin katılımı ile 5 Mart 2024 Salı günü güvenli ve sorunsuz bir şekilde icra edilmiştir.

Mrt

Badminton spor dalında Yıldız Kızlar Takımımız İl İkincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve Mehmet KAMALAK hocamızı başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla okulumuz bahçesine zeytin dikilmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla şarkılarla, şiirlerle kutlanmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır akat Türk İstiklal ve Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır. "Mustafa Kemal Atatürk"

Okulumuz öğretmenleri veli ziyaretlerine devam etmektedir.